Η αγορά εργασίας και τα μυστικά της by Christos Reveliotis

Η αγορά εργασίας και τα μυστικά της

By Christos Reveliotis

  • Release Date: 2014-11-17
  • Genre: Careers
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Το βιβλίο αυτό έχει εκδοθεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (ebook) και είναι διαθέσιμο από τα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο iBooks. 
Με συχνές ενημερώσεις και προσθήκες νέου σύγχρονου υλικού και πληροφοριών, και την άμεση ανάρτησή τους σε νέες ενημερωμένες εκδόσεις, οι οποίες μετά την αρχική αγορά προσφέρονται ως ΔΩΡΕΑΝ UPDATES TO DOWNLOAD χάρη στην σύχρονη δυναμική που προσφέρει η τεχνολογία των e-books, Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ παραμένει πάντα ένα έγκυρο, άμεσα χρηστικό βοήθημα που συντροφεύει την εξέλιξη της καριέρας και της σταδιοδρομίας όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και ειδικότητας. 
Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ή που εξελίσσονται αλλάζοντας εταιρίες και θέσεις. Η φιλοδοξία του βιβλίου είναι να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία και κυρίως αυτούς που δεν έχουν κάποιες άλλες πηγές να τους συμβουλέψουν. 
Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και πλήρες οδηγό ανεύρεσης εργασίας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της διαδικασίας (από την αρχική προετοιμασία του υποψηφίου και την οργάνωση της έρευνας) και όλα τα στάδια της πρόσληψης (αιτήσεις, βιογραφικά, διαβιβαστικές επιστολές, ψυχομετρικά τεστ κλπ.) μέχρι την τελική συνέντευξη. 
Γραμμένο από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στο θέμα των προσλήψεων, το βιβλίο αυτό διαφέρει από πολλά του είδους γιατί προσεγγίζει το θέμα από την οπτική γωνία ενός στελέχους που επιχειρεί να εξηγήσει στους υποψηφίους πώς λειτουργεί και τι ζητάει η αγορά εργασίας σήμερα. 
Επίσης αναλύει διεξοδικά όλα τα στάδια της διαδικασίας πρόσληψης που χρησιμοποιούν οι εταιρίες και το πώς σκέπτονται, χρησιμοποιώντας multi-media τεχνολογία με ενσωματωμένες αναφορές σε video, σχετικές ιστοσελίδες κλπ. 
Έτσι, αφενός εξοικειώνει τον υποψήφιο με τα διάφορα αναγκαία εργαλεία και τους διάφορους μηχανισμούς της πρόσληψης (π.χ. το βιογραφικό, τη συνέντευξη κλπ.), αφετέρου χτίζει έναν ευρύτερο κώδικα επικοινωνίας που βοηθάει τον υποψήφιο στη συνδιαλλαγή του με τον πιθανό εργοδότη καθ’ όλα τα στάδια της πρόσληψης και αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας.

keyboard_arrow_up