Κώδικας Da Vinci by Dan Brown

Κώδικας Da Vinci

By Dan Brown

 • Release Date: 2014-07-12
 • Genre: Action & Adventure
Score: 4.5
4.5
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ο Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής συμβολολογίας στο Χάρβαρντ, βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, όταν παίρνει ένα επείγον νυχτερινό τηλεφώνημα. Ο ηλικιωμένος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο, και δίπλα στο πτώμα του έχει βρεθεί ένας αινιγματικός γρίφος. Καθώς ο Λάνγκντον και μια προικισμένη Γαλλίδα αποκρυπτογράφος, η Σοφί Νεβέ, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα παράξενα αινίγματα, ανακαλύπτουν έκπληκτοι μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα στα έργα του Ντα Βίντσι – στοιχεία έξυπνα μεταμφιεσμένα από τον ζωγράφο. 
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο: Το θύμα είχε σχέση με το Κοινό της Σιών, μια μυστική οργάνωση που τα μέλη της περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, τον σερ Ισαάκ Νιούτον, τον Μποτιτσέλι, τον Βίκτορα Ουγκώ και τον Ντα Βίντσι. Ο Λάνγκντον υποψιάζονται ότι αναζητούν ένα ιστορικό μυστικό απίστευτα σημαντικό αλλά και επικίνδυνο. Σε μια απεγνωσμένη κούρσα μέσα στο Παρίσι και ακόμη παραπέρα, ο Λάνγκντον και η Νεβέ βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν άγνωστο πανίσχυρο αντίπαλο που φαίνεται να προβλέπει κάθε τους κίνηση. Αν δεν καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το ακατανόητο αίνιγμα, το μυστικό του Κοινού της Σιών –αλλά και μια εμπρηστική αρχαία αλήθεια– θα χαθούν για πάντα. 
Ξεφεύγοντας από το καλούπι των παραδοσιακών θρίλερ, ο Κώδικας Da Vinci είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο με ταχύτατο ρυθμό και πολλαπλά επίπεδα λεπτομέρειας και έρευνας. Από τις πρώτες σελίδες μέχρι και το απρόβλεπτο και εκπληκτικό του τέλος, ο συγγραφέας Νταν Μπράουν αποδεικνύει ότι είναι ένας αριστοτέχνης της μυθιστοριογραφίας.

Reviews

 • Δεν μπορείς να το αφήσεις

  5
  By Fil3678 ipad air
  Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει
 • Μέτριο

  3
  By Jua Skg
  Τόσο μαζική και παγκόσμια η αποδοχή, που πρέπει να το διαβάσετε για να έχετε άποψη. Ξεκινά πολύ καλύτερα απ'οτι τελειώνει και το τέλος του είναι επιεικώς απογοητευτικό για μένα. Παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση, ειδικά για αναγνώστες με θρησκευτικές αναζητήσεις

keyboard_arrow_up