ΙΝΔΙΑ και ο περσικός μου κήπος by Barbara Athanassiadis

ΙΝΔΙΑ και ο περσικός μου κήπος

By Barbara Athanassiadis

  • Release Date: 2016-02-10
  • Genre: Asia
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Σύνοψη

Δείτε το YouTube βίντεο του βιβλίου ΙΝΔΙΑ και ο περσικός μου κήπος:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrbC-aJ-0WKvgI0SRse-Ysx2PSDjd9L7u

Το βιβλιο είναι εικονογραφημένο με πολύχρωμες φωτογραφίες. 

Εισαγωγή του Βιβλίου

«…Ανέπνευσα την Ινδία μιας άλλης εποχής… μια συμφωνία από γαλάζια διαμάντια, βαθύχρωμα ζαφείρια και ρουμπίνια στο χρώμα του αίματος του περιστεριού, ροζ μαργαριτάρια και βαθυπράσινα σμαράγδια, τα περισσότερα δεμένα με χρυσό… σαν τα παραμύθια με τις Χίλιες και μία Νύχτες».
  
Πετράδι στο Στέμμα της Αγγλίας τον 19ο αιώνα, σήμερα η Ινδία απλώνει την λάμψη της πετράδι στην Υδρόγειο:  με πανδαισία τοπίων, χρωμάτων και έργων Τέχνης, ψηφιδωτό ιδεών και προσώπων που φέρουν τη σφραγίδα προαιώνιας σοφίας. Τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό στον ινδικό κόσμο – ορίζουν απ΄την εναλλαγή των αντιθέσεών τους - μιαν άλλη τάξη πραγμάτων, ανατρεπτική και γοητευτική στη ματιά του ταξιδιώτη.

Η Συγγραφέας

Η Βαρβάρα-Ρίτα Αθανασιάδου είναι συγγραφέας εννέα μυθιστορημάτων, μεταξύ των οποίων τα ταξιδιωτικά βιβλία της "Ένας Χρόνος στην Τοσκάνη" (2007), "Περίπατοι στη Ρώμη" (2009), "Η Βενετία μου" (2014), "Ινδία και ο περσικός μου κήπος" (2016) και "Κρουαζιέρα με το Ocean Majesty" (2016) που έχουν εκδοθεί στα αγγλικά, ιταλικά, ελληνικά, γερμανικά και γαλλικά. Μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ρώμης και Αθήνας.

Ιστοσελίδα της συγγραφέως :   http://www.barbaraathanassiadis.it

keyboard_arrow_up